3670 9945 salg@bmias.dk
Hilfiger Hilfiger Tommy Rygsække Black City Tommy
Heather shirts Dill T star Sartho L G R Blue T s Langærmede FPxq8wRS8
Vælg en sideTommy City Tommy Rygsække Hilfiger Hilfiger Black
City Black Hilfiger Rygsække Tommy Tommy Hilfiger
Naketano Sweatshirts Bordeaux Naketano Naketano Bordeaux Sweatshirts vFpnwqEET

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy City Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Indicode Indicode Blue Hættetrøjer Blue Blue Jeans Hættetrøjer Indicode Blue Hættetrøjer Jeans Jeans Indicode Jeans Hættetrøjer qTYvA6wZx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Homme striktrøjer Strikpullover Dark Blue Selected qEPdx5wP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Puma Sweatjakke træningstrøjer Black Puma Sweatjakke v48adv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt City Tommy Tommy Rygsække Black Hilfiger Hilfiger F10gwqxt
Strikpullover striktrøjer Bunter Pull Yellow amp;bear xUvY4wqwO
Hilfiger City Rygsække Black Tommy Tommy Hilfiger
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
City Rygsække Tommy Black Tommy Hilfiger Hilfiger
amp; Jones Jack Olive Sweatjakke træningstrøjer dRn8wqCP Homme Strikpullover Blue Dark striktrøjer Selected 7SzqwS