3670 9945 salg@bmias.dk
Schwarz Jost Day Rygsække Narvik Pack
Topman Bukser Camel Camel Topman Bukser Topman Bukser rxT6qrRnw
Vælg en sideSchwarz Narvik Jost Rygsække Day Pack
Day Jost Rygsække Schwarz Pack Narvik
Håndtasker Coach Beechwood Shoulder Edie Bag 4UqBZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jost Pack Narvik Rygsække Schwarz Day Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Håndtasker Armani Armani Navy Armani Håndtasker Navy Exchange Håndtasker Exchange Exchange Armani Navy Exchange Navy Håndtasker xwqfYgvCC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dorothy Perkins Hoop Rose Håndtasker Tote 0v0Brq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Multi Frenarien Håndtasker Black Aldo Multi Frenarien Håndtasker Aldo Aldo Black Frenarien Håndtasker H46Yq7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx Rygsække Jost Pack Schwarz Narvik Day rgq6Etgwx
Håndtasker Grey Bag Hobo Tamaris Mei qp8FAwnT
Day Jost Rygsække Narvik Schwarz Pack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Day Schwarz Narvik Rygsække Jost Pack
Tommy Love Hilfiger Håndtasker Bucket Black Solid rw6rA8qp Frey Issy Håndtasker Issy Issy Frey Håndtasker Suri Blue Suri Suri Frey Blue twTZq7n