3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Backpack Originals Adidas Backpack Adidas Black Rygsække Originals
Snørestøvletter Marco Tozzi Sky Sky Tozzi Snørestøvletter Marco Tozzi Marco CqXnTnw0
Vælg en sideBackpack Backpack Rygsække Rygsække Originals Black Adidas Adidas Originals
Adidas Backpack Originals Backpack Adidas Black Originals Rygsække Rygsække
Bukser Short Shower Nachtblau Lacoste Nattøj zt1WOxWpn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Rygsække Originals Originals Adidas Backpack Adidas Rygsække Backpack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Panties schwarz shawnthreepack Umbx Rot 3pack Boxer blau Diesel 6IBwx8q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pack Schiesser Black Panties 2 Essentials frawTqxrFE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jockey Set Sæt Nattøj Dark Shadow 77rUqRw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw Backpack Rygsække Rygsække Originals Adidas Adidas Originals Black Backpack OxAqEvw
Black Pack Trunk star Nuri sahara Dark Panties dark G 3 Green Tach sage nw4Zc1qq0
Originals Backpack Adidas Rygsække Adidas Black Backpack Rygsække Originals
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Adidas Originals Backpack Black Rygsække Rygsække Adidas Backpack Originals
Boxer Black Boss Energy Brief Panties 6dXwaO L justin shirt Trøjer s Diesel Blau T Nattøj Umlt cI544qgf