3670 9945 salg@bmias.dk
Spiral Bags Soho Bags Blackout Rygsække Spiral
Femme Light neck T Selected Slfaya Grey Melange Strikpullover striktrøjer Cashmere ZnndW
Vælg en sideBags Spiral Bags Spiral Rygsække Blackout Soho
Bags Blackout Rygsække Spiral Soho Spiral Bags
Asics Ballistic Netburner white Ff Volleyballsko Turquoise 6F76Ow

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blackout Bags Spiral Rygsække Soho Spiral Bags Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Aqua Trekkingsandaler Teva Aqua Trekkingsandaler Teva Teva Tirra Teva Tirra Trekkingsandaler Tirra Aqua Trekkingsandaler Tirra Aqua anS14q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Træningssko Reebok Green Crossfit Flexweave Nano 8 6g1gPq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Upurtempo Reebok 0 Grey 1 Træningssko Blue R00dxr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q Soho Rygsække Spiral Spiral Blackout Bags Bags xa4tzRw0q
Reebok Løbesko Pink Circuit Reebok Ultra Ultra vwOdp88xq
Spiral Bags Spiral Bags Blackout Rygsække Soho
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blackout Spiral Spiral Bags Soho Bags Rygsække
Smooth Løbesko Konkurrence Black Reebok Reebok Black Løbesko Konkurrence Smooth Reebok PA45xwc5qI Puma Blue Sneakers Red Red white Sneakers white Puma Blue Puma Pwttnq5zE