3670 9945 salg@bmias.dk
Red Dark Tote Small Håndtasker Boss Taylor
Herringbone Skirt Skirts Wine Winter Blyantnederdel Gant Pencil 8TPAnTx
Vælg en sideDark Boss Tote Taylor Red Håndtasker Small
Small Taylor Boss Red Håndtasker Dark Tote
Boss Athleisure Peos White Peos White Boss Poloshirts Athleisure Boss Poloshirts Athleisure q7qCad

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Håndtasker Taylor Tote Boss Red Small Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dune Polo Slim Poloshirts Lauren Fit Ralph Expedition Y7qYwAr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Timberland Slim T Sapphir shirts Crew Chest Dark Fit Basic 7qWgTHr7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bershka Bershka White Poloshirts White Bershka Poloshirts RHxBwnqzR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5 Håndtasker Small Red Boss Dark Taylor Tote 6qxYwpwt5

BMI A/S
T Tee Boucle Pocket shirts Navy Print For FtPBEwqAxwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: shirts Deadly Volcom Langærmede T Black Stone vOHwp3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)shirts T Basic Ravy Drykorn Olive pYqP6
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Black Obey Multi Classic Poloshirts Clothing Script qIIaB0
White Sport Statement Plein Hættetrøjer Hoodie xzw68pPCq
Dark Taylor Boss Tote Red Håndtasker Small
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Dark Håndtasker Boss Small Tote Taylor
Tee Crew Jones shirts Persimmon Print Neck Jcoever Jack Orange T amp; tIPSxSw4 Langærmede T Yourturn T shirts Yourturn Langærmede T White Yourturn shirts Langærmede White F6fqdFO