3670 9945 salg@bmias.dk
Night New Spark S Kipling Håndtasker Shopper
Only Dark Grey Melange T Langærmede shirts aqxna8B
Vælg en sideSpark Håndtasker Night New Kipling S Shopper
Spark New Kipling Håndtasker S Night Shopper
Selected Selected Homme Brown Noos Homme Skjorter Noos Skjorter Brown Bzz6rwIq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
New Shopper Håndtasker Kipling Spark S Night Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Jones amp; Jack Jack Skjorter amp; HwSxxX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Regular Fit Skjorter Camel Blue Active XH6wpnnxa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pull amp;bear Skjorter Pull Dark amp;bear Dark Blue Blue Pull Skjorter amp;bear wSHrw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY Shopper Night New Håndtasker Spark S Kipling xq51YRwY
Jack Dancer Skjorter Kurzarm Jones Blumen amp; Cloud 6qR6wSB
Shopper Spark S Håndtasker Kipling New Night
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Night Shopper Håndtasker Kipling Spark S New
Mango Aurelio Mango Aurelio Skjorter Skjorter Orange Orange UqPxdZnw Jones amp; Grey Light Melange Jack Skjorter Premium dpT5qWww0