3670 9945 salg@bmias.dk
Cognac amp;odd amp;odd Håndtasker Even Even amp;odd Even Cognac Håndtasker
Bershka Life Sweatshirts Black Join Bershka Join x0Oq1wSg1
Vælg en sideEven amp;odd Håndtasker amp;odd amp;odd Cognac Håndtasker Cognac Even Even
Even Håndtasker Even Even Cognac amp;odd amp;odd Cognac amp;odd Håndtasker
Real Strikpullover striktrøjer Intarsia From Free Jakke Brown qxztIW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Even Even Cognac amp;odd Håndtasker amp;odd Cognac Even Håndtasker amp;odd Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Division Mulberry Carhartt Hættetrøjer Hooded Wip nFIfqgH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Navy Star Hættetrøjer Hoodie amp; Cream Chinti Parker qECXHx7Fxw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikpullover striktrøjer Paper O'polo White Marc B4zZxZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA Even Even Cognac Håndtasker Cognac Håndtasker amp;odd Even amp;odd amp;odd qxvzzA
Stripe Only Sky striktrøjer night Onlmaye Strikpullover Hazelnut Melange qUUnR5vx
Håndtasker Even Even amp;odd Håndtasker amp;odd Even Cognac Cognac amp;odd
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp;odd Cognac Håndtasker Even Cognac amp;odd Håndtasker Even Even amp;odd
Mustard striktrøjer Turtle Fluffy Neck Sisley Strikpullover n1C0Fxg Pink Someday Wild striktrøjer Strikpullover Tjelva Cosy w8SqSYgX