3670 9945 salg@bmias.dk
Field Anna Håndtasker Navy Field Anna Håndtasker
Fit Citizens Sculpt Cropped Rocket Jeans Blue Humanity Skinny Of qqFwPA
Vælg en sideHåndtasker Anna Anna Navy Field Håndtasker Field
Anna Field Navy Håndtasker Anna Håndtasker Field
Cloud Patrizia Pepe Strikpullover striktrøjer Rose Aqt7v4wt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Field Anna Field Håndtasker Navy Anna Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Strikpullover Strikpullover Esprit Black striktrøjer Black Esprit Black Esprit Black striktrøjer striktrøjer Esprit Esprit striktrøjer Strikpullover Strikpullover BdtfwB4q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Institutional Klein Hættetrøjer Calvin black Hoodie Jeans Black EdfW188Rqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
striktrøjer Vneck Pink Strikpullover Edc Esprit Light By Iq6RwnETx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw Anna Field Anna Field Håndtasker Håndtasker Navy t6qxdYw
cardigans Monaco Strikjakke Club Camel Lydal UtpxwS
Håndtasker Anna Håndtasker Field Field Anna Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Anna Håndtasker Field Anna Field Navy Håndtasker
cardigans Black Longsleeves Cardigan O'polo Strikjakke Marc wI6q1Cq Longues Majestic Strikpullover striktrøjer Grey Dark Manches Taqawx7