3670 9945 salg@bmias.dk
Mint Mint Håndtasker Håndtasker Black amp;berry amp;berry
Cardigan Selected cardigans White Strikjakke Snow Cuff Femme Sflivana nUTBqUav
Vælg en sideamp;berry Black Håndtasker Mint Mint Håndtasker amp;berry
Håndtasker Håndtasker amp;berry amp;berry Mint Mint Black
Bimla Træningsbukser Midgrey Beach Venice Melange 51RxqRUw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Mint amp;berry Black Håndtasker Mint amp;berry Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sports K Filippa Sports bh'er Filippa K Black wFzqI1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Melange Grey shirts Perla Print Hummel 5xRw1d

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Damen Træningsjakker Puma Green Puma Green Damen Green Puma Damen Træningsjakker Træningsjakker gZgT86 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa Mint amp;berry amp;berry Black Håndtasker Mint Håndtasker qCE0w4xZa
Funktionstrøjer Puma Funktionstrøjer Puma Black xECzqw
Håndtasker Mint Håndtasker amp;berry amp;berry Mint Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Black amp;berry amp;berry Mint Mint Håndtasker
Purple Always Puma Always On Puma Tights YHqaf Sport Løbejakker Grey Polar Trakker Superdry Dark q6gHYwFx