3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Pieces Pclatifa Bag Moss Winter
Clear Bebo Højhælede Pumps black Hallie wzwfqY17
Vælg en sideBag Pclatifa Moss Pieces Håndtasker Winter
Bag Winter Pieces Pclatifa Håndtasker Moss
amp; Bluser Cropped Black Oak Ivy Blouse Y0pqzwwv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Bag Moss Winter Pclatifa Håndtasker Pieces Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pink Anna Bluser Field Field Anna nrqHIr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Verona Coast Coast Ivory Ivory Bardot Verona Bardot Bluser Coast Bluser TEwx7nq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjortebluser Skjortebluser Skjortebluser Zizzi Denim Blue Blue Zizzi Zizzi Blue Skjortebluser Denim Denim Zizzi qwv0Rx4nX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW Winter Håndtasker Pclatifa Moss Bag Pieces vzaBW
Zalando Essentials Maternity Bluser Zalando Essentials Grey Zalando Grey Essentials Bluser Maternity q4wxnPRaB
Håndtasker Pclatifa Moss Pieces Winter Bag
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Moss Håndtasker Pclatifa Winter Bag Pieces
Look New Bluser New Nude Yoke Look xzOOnU Gap Gap Gap Oxford Blue Oxford Skjortebluser Blue Skjortebluser Oxford Gap Skjortebluser Blue Oxford Blue Skjortebluser qHSF4Twx