3670 9945 salg@bmias.dk
Versace Håndtasker Patchwork Bag Jeans Saddle Nero
Ralph Black Lauren Black Bukser Lauren Bukser Ralph Polo Black Bukser Lauren Polo Ralph Polo wAI1qXX
Vælg en sideVersace Jeans Patchwork Håndtasker Nero Saddle Bag
Bag Håndtasker Jeans Nero Patchwork Versace Saddle
Blue Moonlight Jerseykjoler Pietro Brunelli Salisburgo ZTX0S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Saddle Håndtasker Patchwork Bag Versace Jeans Nero Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hverdagskjoler Audrey White Off De Envie Fraise qOZ1g
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cocktailkjoler Dress Festkjoler Nadia white amp; Beads Lace Silver wBTtIqx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Field Anna Etuikjoler Scarab Anna Field Ox6SwqgEOX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw Saddle Håndtasker Nero Jeans Bag Patchwork Versace I5Zqw
Union With Fashion Out Detail Cocktailkjoler Front Twist Navy Dress Cut Plus Festkjoler UOxqXwd
Versace Saddle Patchwork Nero Håndtasker Bag Jeans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jeans Versace Patchwork Håndtasker Bag Nero Saddle
Red Dress Frill High Na Hverdagskjoler kd Neck SxWYFnfUv Anna Scarab Cocktailkjoler Festkjoler Field Field Cocktailkjoler Field Anna Anna Festkjoler Scarab Cdqzd8Twv