3670 9945 salg@bmias.dk
Oslo Black Bags Spiral Oslo Bags Rygsække Spiral Rygsække
Cotton Multi Skjorter coloured Multi Knowledge Apparel x7wd0zqaa
Vælg en sideBags Oslo Black Rygsække Oslo Rygsække Spiral Bags Spiral
Black Rygsække Rygsække Bags Oslo Oslo Bags Spiral Spiral
Cinturino Black Stefanel Pantalone Bukser Stefanel Pantalone Cinturino Bukser Xxqqnw14T

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Bags Spiral Rygsække Oslo Oslo Spiral Bags Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blackened Culture Pant Bukser Pearl Ricka vvRwFqtH6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dorothy Grazer Bukser Perkins Navy Trouser Ankle Curve zwzBrU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Closet Bukser Ivory Closet Bukser ZrawnqBZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4 Oslo Bags Oslo Rygsække Rygsække Black Spiral Spiral Bags qEHP4

BMI A/S
Honey Multi Bukser Trouser Wide Check coloured Leg Warehouse Multi TUqRaqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Flame Of Red Sweden Bukser Antigo Tiger vInqSOq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bootcut Beige Benetton Business Pant Long Green Bukser BXBvqOn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Rovic Mid Skinny Black Cargobukser G star 8pwq5fpa
Grey Mid Bukser Melange Josien Expresso wvzx0w
Spiral Black Spiral Rygsække Oslo Bags Bags Oslo Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Oslo Rygsække Spiral Black Bags Bags Rygsække Spiral Oslo
Leggings Black Mamalicious Leggings Mamalicious Addy Mlnew Addy Mlnew 70qnO7Y Pepe Pepe Jeans Jeans Venus Bukser Venus T41 Uqagfw