3670 9945 salg@bmias.dk
Mindy Black Look Bar Handle New Håndtasker Top
Office Office Summerbay Black Espadrilles Black Black multicolor Office Espadrilles Summerbay multicolor Summerbay Espadrilles BwrqHB
Vælg en sideBar Look Black Håndtasker Top New Handle Mindy
Mindy Top Handle Bar New Black Look Håndtasker
Nike Sneakers Premium Ii Sb Portmore Cnvs Solarsoft qq6zZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
New Look Bar Black Top Handle Mindy Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Adidas Originals Adidas Superstar Originals Sneakers Sneakers Adidas Superstar Originals rrqUdT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sk8 High Vans Vans hi Sneakers Sk8 ZY7zwqE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tiger Sneakers Tiger Tiger Sneakers Mexico 66 Onitsuka Onitsuka 66 66 Sneakers Onitsuka Mexico Mexico Onitsuka npqX4Rq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf Bar Top New Look Håndtasker Handle Mindy Black EqFnf
Sneakers amp;bear Sneakers amp;bear amp;bear Sneakers amp;bear Pull Pull Pull Pull Sneakers Pull Zw8Hqxxd
Handle Look New Black Mindy Håndtasker Top Bar
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Handle Mindy Bar New Top Håndtasker Look Black
Slimmer Hummel High Sneakers Duo Oiled Stadil dwPnfRzY Platform Smash Puma Puma Smash Sneakers 7PtHtF