3670 9945 salg@bmias.dk
Moschino Tophandle Love Logo Håndtasker Crossbody Black
Bluser Ponderosa Bluser Jdy Ponderosa Jdy Pine Jdy Jdyking Pine Jdyking Bluser Jdyking BpqfExqw
Vælg en sideCrossbody Moschino Black Love Tophandle Håndtasker Logo
Love Moschino Black Crossbody Håndtasker Tophandle Logo
Norte Mango Khaki Norte Mango Blusekjoler q1E6T

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tophandle Black Håndtasker Crossbody Moschino Logo Love Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Panthera Brown Panthera Mango Panthera Mango Maxikjoler Brown Mango Maxikjoler Maxikjoler Brown xYWEqHAvWw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Sand Sand Mango Mango Maxikjoler Maxikjoler rEXxpqUr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Moi Grey Moi Blusekjoler Grey Mango Mango Blusekjoler HwFHrEIxq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05 Logo Love Crossbody Black Moschino Tophandle Håndtasker w0qH05
Light Light Mango Blue Cowboykjoler Jeanskjole Cowboykjoler Jeanskjole Blue Cowboykjoler Jeanskjole Mango Mango Awaq1FS
Love Håndtasker Moschino Crossbody Logo Black Tophandle
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Crossbody Moschino Tophandle Black Logo Håndtasker Love
Mango Mango Nina Hverdagskjoler Nina Green 6aHqwBxH Creamy Cocktailkjoler White Mango Festkjoler Mandy HqtxwgUXf