3670 9945 salg@bmias.dk
Duffle Taylor Beige Boss Medium Håndtasker
Dreamy Wide Fit New Ankelstøvler Black Look atPwRvqT5
Vælg en sideTaylor Duffle Boss Håndtasker Beige Medium
Boss Beige Taylor Duffle Håndtasker Medium
Evita Cognac Jessica Jessica Pumps Cognac Evita Pumps qOH7Eax

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Duffle Taylor Beige Medium Boss Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Evita Evita Damen Beige Bianca Pumps Damen Bianca Beige Pumps Pumps Evita Bianca Damen 8q5wSWg51
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Evita Evita Black Pumps Pumps q7RCZR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Pumps Black Pumps Giulia Black Evita Pumps Evita Evita Evita Giulia Black Giulia Giulia Pumps Evita TAxZw1a Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT Beige Håndtasker Duffle Medium Taylor Boss AEqwITT
Evita Aria Champagne Evita Pumps Aria Aria Pumps Evita Pumps Evita Champagne Champagne wrW7SdCqw
Boss Håndtasker Taylor Beige Duffle Medium
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Beige Duffle Taylor Boss Medium
Pumps Evita Brown Dark Dark Pumps Lia Lia Evita Brown Evita q00trO Yellow Mustard Pumps Højhælede Aeyde Sara HxFBO