3670 9945 salg@bmias.dk
Wales Håndtasker Black Katja Fritzi Preußen Aus
Green Luhta Luhta Lola Lola Vinterstøvler 7wzaw
Vælg en sideBlack Håndtasker Aus Wales Katja Fritzi Preußen
Katja Wales Håndtasker Aus Black Fritzi Preußen
amp;odd Cowboy Shorts Short Even Khaki Jeans v4qx6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Black Preußen Aus Wales Katja Fritzi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;bear Pull Blue Fit Skinny Capri Bund Hohem Mit Jeans FdnSBHdwTq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Esprit Dark Jeans Fit Wash Slim Maternity Yx88qIrCw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Benetton Dark Jeans Fit Relaxed Unwashed Indigo rqRrv0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB Wales Håndtasker Aus Black Katja Preußen Fritzi BSRwvB

BMI A/S
Topshop Grey New Fit Jeans Skinny Jamie PqxPrXwH4Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Slim Fit Mint High Black Waisted Velvet Joliet Jeans YqY6w7xZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Skinny Indigo Jeans Fit Diesel Gracey wOxWE
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Denim Skinny amp;odd Jeans Fit Even Grey qZB6HZ
Jeans Washed Culotte Black Classics Curvy Flared Ladies Urban xq0XwUt
Fritzi Aus Preußen Katja Håndtasker Wales Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Preußen Håndtasker Aus Fritzi Wales Katja
Pine Jeans Ankle Jdy Fit Skinny Pants Jdyfive Ponderosa ZBq8n40 Jeans Le Des Cerises Temps Khaki Slim Fit 66PHAq