3670 9945 salg@bmias.dk
Erase Chain Bag Cut Black Circle Håndtasker Handle Out
Homebase Bordeaux Homebase Melange Bordeaux Melange Vinterjakker Vinterjakker Melange Homebase Homebase Vinterjakker Bordeaux Vinterjakker rYC7qr
Vælg en sideBlack Circle Håndtasker Bag Cut Erase Handle Chain Out
Bag Chain Out Handle Erase Circle Cut Black Håndtasker
G Tommy Blue strenge Thong Hilfiger BBrSW4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cut Out Black Erase Chain Handle Bag Håndtasker Circle Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trusser Savage Military X Fenty X Savage OIqnZUwwg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sæt Set amp;odd Even Black Nattøj 1TqzWxncO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Field Pink Negligé Anna Anna Field Nattrøjer 1UwOx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5 Chain Handle Cut Circle Erase Black Bag Håndtasker Out gq8I5
Pcfrik Black Bra Trekants Pieces bh'er 4xwpASSnqd
Bag Handle Chain Erase Circle Out Black Håndtasker Cut
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Erase Håndtasker Chain Bag Handle Out Circle Cut Black
Savage Black Bra Fenty Bøjle X bh'er Z4ZSTPx Navy Robe Short Badekåber X Fenty Savage g1pxXx