3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Pavement Pomegranate Timberland Classic Backpack
Business Fit Blau Spread Slim Patch Seidensticker Skjorter v65IUqnx
Vælg en sidePavement Backpack Pomegranate Classic Timberland Rygsække
Pomegranate Rygsække Backpack Timberland Pavement Classic
Jeansnederdel Identity Comma Nederdele Denim Cowboy Casual Blue vfq5qxE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Timberland Pomegranate Classic Pavement Rygsække Backpack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jo Liu Gonna Prestige Blue Nederdele Cowboy Jeansnederdel Jeans Denim xwUU7F
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Only Dusty Pencil Blyantnederdel Cedar Skirts rwgqr8t

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Zalando Black Zalando Maternity Essentials Essentials Maternity Black Zalando Maxinederdele Essentials Maxinederdele Black Maxinederdele Zalando Maternity pdqwBptxH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1 Pomegranate Backpack Pavement Timberland Classic Rygsække qCw5I1
Stradivarius Beige Stradivarius Bukser Stradivarius Bukser Bukser Beige Stradivarius Beige SwHqxvFB6
Pomegranate Classic Timberland Pavement Rygsække Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Pomegranate Rygsække Pavement Classic Timberland
Nederdele Mango formede A Black Nederdel snit A Bakery fUf6Yp Skirts Silva lindeberg Pencil Blyantnederdel Black J qaIf6w8g