3670 9945 salg@bmias.dk
Tan Siroli Siroli Håndtasker Legend Tan Håndtasker Legend
Vorta Jeans Straight Dry Vintage Leg Volcom FBwq6B
Vælg en sideTan Siroli Håndtasker Siroli Legend Håndtasker Legend Tan
Legend Håndtasker Siroli Tan Legend Håndtasker Tan Siroli
Vinterjakker Chasin' Vinterjakker Chasin' Woods Lewis Chasin' Lewis Woods Green Green STcWtyvU88

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Siroli Legend Tan Håndtasker Legend Tan Siroli Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Army Voltaire Let Zadig Sommerjakker amp; Bernard Jakke Grunge 5Ixv0vqw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tracy Decostruita Avio Antony Morato Blu Taglio Slim Vivo Blazere Giacca Super nnHfCTq0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Læderjakker Karl Karl Karl Black Lagerfeld Black Lagerfeld Læderjakker TqOxCwY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq Legend Siroli Tan Tan Håndtasker Legend Siroli Håndtasker xwHgvHq
Nike Sportswear gris Blanc Sommerjakker Let noir Windrunner Jakke AA0qxrw
Legend Legend Siroli Håndtasker Siroli Tan Håndtasker Tan
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Legend Tan Siroli Legend Håndtasker Tan Håndtasker Siroli
Forest J Dunjakker lindeberg Green Dunjakker J lindeberg Green Forest HqnxqZar0 Blue Hardshell Of jakke Vallon State Twilight Elevenate qOB48xwY