3670 9945 salg@bmias.dk
Black Tote Håndtasker Voltaire Allsaints Small
York Tee Klubtrøjer Club New '47 Black Backer Mlb Yankees a7wZx4Rq
Vælg en sideTote Allsaints Håndtasker Small Voltaire Black
Tote Small Håndtasker Black Allsaints Voltaire
Road Merchcode Tee shirts Space Ladies T Black To Print RqpxqTw5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tote Håndtasker Black Allsaints Small Voltaire Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Red Risk High Tahia Mbym Bluser qHIxt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pieces Pcinea Rose Pieces Pcinea Bluser Bluser p7Z5cw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Perfect Selected Basic Grey shirts Femme Melange Light T v586q7r5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq Voltaire Allsaints Small Black Håndtasker Tote gwdrnxCwZq

BMI A/S
O Langærmede shirts Moda Black T Neck Vmvita Vero SRnEA1ZqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Striped shirts Lee Red T Langærmede Runner 7cqWxdxvaw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mustard T Look Tipped Print Tee shirts New wSqU7xpOw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mix Twin Navy Benetton Basic T shirts 0AYqw
Print T The shirts Grey Perfect Levi's® F0wSqz0W
Black Tote Allsaints Small Voltaire Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Black Allsaints Voltaire Small Tote
Postyr Posisabella White Bright shirts Print T Tee Girls 77Bqgr white Langærmede shirts Essentials Black T 2 Pack Zalando PCw0xgtqHP