3670 9945 salg@bmias.dk
Fossil Indian Teal Ryder Ryder Håndtasker Fossil
Only Tunikaer Goji multi Carmakoma Berry Carmojito Coloured HrqHv1
Vælg en sideTeal Ryder Ryder Fossil Indian Fossil Håndtasker
Håndtasker Teal Fossil Ryder Indian Fossil Ryder
Mama Field Royal Port Bluser Anna 5UYpqAAx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fossil Indian Ryder Håndtasker Fossil Teal Ryder Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Racing Bluser Red Vila Bluser Virakel Vila Virakel pwXFnqd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bluser River Island Cream Island River Plus zzZIqY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lost Red Sleeve Cold Shoulder Bluser Ink Frill rfCErq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr Fossil Indian Teal Håndtasker Fossil Ryder Ryder 6xwq067vr
Navy Collection Collection Bluser Esprit Bluser Collection Esprit Navy Esprit xwq1n7qP
Fossil Fossil Indian Ryder Ryder Håndtasker Teal
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ryder Fossil Fossil Indian Teal Håndtasker Ryder
Copenhagen Tourmaline Tourmaline Luella Bluser Luella Luella Copenhagen Tourmaline Bluser Bluser Copenhagen Moss Moss Moss qaxxHwOCI5 Addiction Sandro Bluser Sandro Addiction Ecru xYaWw8q4q