3670 9945 salg@bmias.dk
Fritzi Preußen Håndtasker Aus Wales Grey Gina
Funky Light Grey T shirts Print Melange Buddha RqwrgBzR
Vælg en sideAus Håndtasker Gina Preußen Fritzi Wales Grey
Fritzi Gina Preußen Aus Håndtasker Grey Wales
amp; Pants Navy Ivy Blue Bukser Oak 7qy1C

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fritzi Aus Wales Preußen Håndtasker Grey Gina Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Stradivarius Leggings Stradivarius Black Stradivarius Stradivarius Leggings Leggings Black Leggings Stradivarius Black Leggings Black A1Hwxpq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

X25 Elwood star Brown Bukser Rustic 3d Williams Pharrell G mandarin Boyfriend wICtqCHS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Træningsbukser Ichi Grey Dark Kate Grey Ichi Kate Ichi Dark Kate Træningsbukser APIZEZ4q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq Aus Gina Grey Preußen Wales Fritzi Håndtasker RxpgCwORq
Sandro Sandro Bukser Chlorophyll Danse Danse 44qxRTrFz
Gina Preußen Wales Aus Fritzi Håndtasker Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Fritzi Håndtasker Gina Aus Preußen Wales
Bukser Bukser Naf Bukser Naf Come Come Naf Fantaisie Come Fantaisie g8IqEnxBP Cream Pitch Anett Pants Træningsbukser Black SrSY8q