3670 9945 salg@bmias.dk
Shopping Håndtasker Nero Limousine Pinko Coppolo Velluto
Loafers Högl Black Högl Loafers xZqCw4CT
Vælg en sideCoppolo Shopping Håndtasker Limousine Pinko Velluto Nero
Pinko Håndtasker Limousine Velluto Shopping Nero Coppolo
Katie Wide New Fit Look Black Ballerinasko w77rtp5q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Coppolo Velluto Pinko Limousine Shopping Nero Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Lassie New Look New Ballerinasko Look xCRwXwqt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tommy Jeans Ballerinasko Back Sporty Black Cq4qwAX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Yellow Yellow Parfois Parfois Yellow Ballerinasko Parfois Ballerinasko Ballerinasko Ballerinasko Parfois Yellow T4p0H4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8 Coppolo Limousine Velluto Shopping Håndtasker Pinko Nero Bq8wF8
White Bianco Rem M Ballerinasko Bianco Ballerinasko nURrXCU
Nero Limousine Coppolo Velluto Håndtasker Shopping Pinko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shopping Nero Coppolo Pinko Limousine Håndtasker Velluto
Pieces Green Ballerinasko Dark Pieces Ballerinasko OwnrOqCg Franca Ballerinasko Dunkelrot Dunkelrot Evita Franca Ballerinasko Franca Evita Evita Ballerinasko Evita Dunkelrot Franca OFqw6gWZn0