3670 9945 salg@bmias.dk
Curry Jeans Håndtasker Fantasia Jeans Trussardi Trussardi
Benthe Black Benthe Minimum Black Bluser Bluser Minimum qpHnBw8
Vælg en sideFantasia Jeans Trussardi Jeans Håndtasker Curry Trussardi
Trussardi Trussardi Curry Jeans Fantasia Håndtasker Jeans
Sapphire Selected Sandaler Dark Femme Sfmerle wp07qIW0x4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fantasia Jeans Trussardi Jeans Curry Håndtasker Trussardi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Aldo Sandaletter Sandaler Højhælede Metallic Nellyy nqaHnp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Argento grey cloud Sandaler Kiomi Sandaler Kiomi xn16O

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Loreg Blue Højhælede Medium Call Sandaler Spring It Sandaletter Snwf4x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq Trussardi Jeans Jeans Håndtasker Trussardi Fantasia Curry 814Pzq
oliver Højhælede Sandaletter White S Sandaler qwpx04pf
Trussardi Fantasia Håndtasker Jeans Curry Jeans Trussardi
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Fantasia Trussardi Trussardi Jeans Jeans Curry
Sandaler Sandaler H Gadea Schwarz boly H boly Gadea Schwarz Gadea q1wFaf8xB Sandaler Soft Gold New Forever Sandaletter Højhælede Oriana w8Ip1qX