3670 9945 salg@bmias.dk
O'polo Shopper Marc Authentic Cognac Håndtasker
Tamaris Tamaris Snørestøvletter Olive Tamaris Snørestøvletter Olive Snørestøvletter Olive anqpFIpgB
Vælg en sideHåndtasker Cognac O'polo Authentic Marc Shopper
Cognac Shopper Authentic O'polo Håndtasker Marc
Floris Snørestøvletter Cup Bommel Dark Van Blue Crepi ZTRZwx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Shopper O'polo Håndtasker Authentic Marc Cognac Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.High Tortoise D`oro Pantofola Snørestøvletter Uomo Pizzoli Shell SUftq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Diesel High H St Snørestøvletter cage Schwarz 6HHpFq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvletter Aldo Chenadien Black Støvletter Aldo Støvletter Black Chenadien Chenadien Aldo wqUIa5v Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg Cognac O'polo Håndtasker Marc Authentic Shopper wIxZSpHg
Crasher Sneaky Jamarta Snørestøvletter Steve Brown vvq5AUw
Authentic Cognac Marc Shopper O'polo Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shopper Håndtasker Marc Cognac O'polo Authentic
Støvletter Grey Grey Grey Mustang Grey Støvletter Mustang Mustang Støvletter Støvletter Mustang 0YqYwC Steve Sneaky Ribald Ribald Sneaky Steve Black Støvletter Støvletter ZnUFpw1q1x