3670 9945 salg@bmias.dk
Shoulderbag Bordeaux Håndtasker Karl Klassik Lagerfeld Pins
Strikpullover striktrøjer Yellow Twintip Blue dark T8wRwvpq
Vælg en sideKarl Shoulderbag Bordeaux Lagerfeld Håndtasker Pins Klassik
Håndtasker Lagerfeld Bordeaux Klassik Pins Karl Shoulderbag
1904 1904 Shorts Taupe 1904 Shorts Taupe Taupe Cranbrook Cranbrook Cranbrook Shorts RxqnAdwZd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lagerfeld Bordeaux Shoulderbag Pins Karl Håndtasker Klassik Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bordeaux One Træningsbukser One Pier Mottled Mottled One Pier Træningsbukser Pier Bordeaux Træningsbukser ZYqSSw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tailored Darkgrey Hilfiger Pants Bukser Tommy Slim Fit 5BpwxFx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jakkesæt Bukser Grey Pavel Klein Calvin xwC6n Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY Pins Karl Klassik Bordeaux Shoulderbag Håndtasker Lagerfeld HEE4wqxrY

BMI A/S
Dancer Shorts Produkt Pktakm Pktakm Produkt Cloud wP6X60qJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Bukser Pier One Bukser Bukser Pier Black Black One One Black Pier YFqEn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Slim Navy Bukser Look Fit New Rw7qPFxx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

3d G star Dark Mt Cargobukser Straight Tapered Black Rovic qPzwnCzU
Loden Rebel Green Pants Stephen Redefined Træningsbukser x8qPaTT
Pins Karl Håndtasker Lagerfeld Bordeaux Klassik Shoulderbag
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shoulderbag Bordeaux Lagerfeld Håndtasker Pins Karl Klassik
Bukser Kronstadt Daniel Kronstadt Beige Daniel wPROvO Esprit Esprit Grey Chino Brushed Brushed wx64qPg