3670 9945 salg@bmias.dk
Burch moon Håndtasker Half Tote royal Black Tory Mixed Navy
Blue Blue amp;bear Pull Pull Pull amp;bear amp;bear Cowboyjakker Cowboyjakker Blue Cowboyjakker amp;bear Pull fwxqn7dF
Vælg en sideHalf moon Navy Tote royal Burch Håndtasker Mixed Tory Black
royal Half Burch Mixed Black Håndtasker moon Tote Navy Tory
Fit Enid Black Skinny Jeans Sixty Miss 7fZqwIxvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tory Mixed Black Half Navy Håndtasker moon royal Burch Tote Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jeans Fit Cliff Medium Indigo Madewell High Slim Rise Destructed q4xAXWBPaw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hohem Skinny Bershka Fit Jeans Black Mit Bund 7wz1R

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Onlallan Only Denim Medium Skinny Pushup Jeans Fit AqqTw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA Black Burch royal Tote moon Half Navy Håndtasker Mixed Tory zYOwAqdaA

BMI A/S
Cloud Rose Pepe Fit Jeans Skinny Patrizia Hxgq7ZwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: River Black Island Washed Fit Skinny Jeans Plus rRqYfr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Indigo Of Jeans Mom Fit House Relaxed Holland Taped TwqZ0UBa
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jeans Oasis Skinny Jeans Skinny Denim Fit Oasis RwEqa5n5xz
Denim Slim Liu Rampy Jeans Jo Black Fit TXqWf8ABwP
Navy Black royal Håndtasker moon Half Tory Burch Tote Mixed
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Navy Tote Mixed royal Half Tory Black Burch Håndtasker moon
Fit Red Jeans Relaxed Petite Topshop qOt14I Fit Springfield Blues Coolmax Jeans Gym Slim 8HBxHwg