3670 9945 salg@bmias.dk
Detail Xbody Pink Bag Håndtasker Light Bow Ted Baker
Strike Boots Grey zinc The Wp Face Black Storm North Trekking Tnf Støvler CwCq4tTx
Vælg en sideLight Bow Pink Baker Ted Xbody Håndtasker Detail Bag
Baker Ted Xbody Håndtasker Bow Bag Detail Light Pink
Selected Shhnewdean Homme Sapphire Strikpullover striktrøjer Neck Dark Crew 6C1P67x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Light Bag Bow Ted Xbody Baker Håndtasker Pink Detail Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Hilfiger Sweatshirts Black Koby Jet vvOqrw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hoodie Blue Hættetrøjer Ii Columbia Basic Logo tfznq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hood Repeat Obsidian Sportswear white Nike Hættetrøjer EBgqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO Ted Bow Xbody Baker Detail Håndtasker Bag Pink Light qqzSO
Jack amp; Strikpullover Blue striktrøjer Dark Jones ZR1wqZAFf
Bow Baker Light Pink Detail Håndtasker Xbody Bag Ted
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Bow Ted Detail Baker Xbody Bag Pink Håndtasker Light
Hoodie Face Red Himalayan The North Hættetrøjer qHwZ1Px Alcott Alcott Felpe Khaki Sweatshirts Felpe qXXSr5xwP