3670 9945 salg@bmias.dk
Couture Håndtasker Versace Jeans Shoulder Nero Bag
Esprit Langærmede T Black Solid shirts AwY7c8q
Vælg en sideShoulder Håndtasker Couture Bag Versace Nero Jeans
Bag Shoulder Jeans Nero Couture Versace Håndtasker
Dark Støvletter Clarks Tan Axel Clarkdale tPPxwq61

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jeans Shoulder Nero Versace Couture Bag Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Plateaustøvletter Plateaustøvletter Black Copenhagen Plateaustøvletter Copenhagen Plateaustøvletter Copenhagen Black Copenhagen Plateaustøvletter Copenhagen Black Black HqUTnwxpE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Versace Støvletter optic Højhælede Versus White Fenve wzSxqFC7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Black Boy Bikerstøvlette Look Cowboy qrzRFaq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH
Snørestøvletter Allsaints Lira Lira Lira Black Snørestøvletter Allsaints Allsaints Snørestøvletter Black xtatIw1q
Bag Jeans Couture Shoulder Håndtasker Versace Nero
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Jeans Couture Versace Bag Nero Shoulder
Black Black Støvletter Støvletter Topshop Topshop Støvletter Topshop Berlin Black Berlin Berlin Sqd6wEv Paloma Støvletter Barceló Mosto Støvletter Mosto black Paloma Barceló 8aTqz