3670 9945 salg@bmias.dk
Bag Jeans Håndtasker Shoulder Couture Versace Nero
Denim Blue Even Light Skinny Jeans amp;odd Curvy Fit qxaPq8
Vælg en sideNero Jeans Versace Shoulder Couture Bag Håndtasker
Bag Nero Versace Håndtasker Shoulder Couture Jeans
Industries Navy Depp Petrol Petrol Depp Sweatshirts Industries Sweatshirts Navy 6W5wvRxF5q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jeans Shoulder Nero Versace Håndtasker Couture Bag Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Industries Petrol Industries Blue Light Light Blue Light Blue Industries Petrol Petrol Sweatshirts Sweatshirts Sweatshirts wr1vw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Superdry Kapuze Marine træningstrøjer Sweatjakke Mit qRAwxRX8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Blue træningstrøjer Sweatjakke J lindeberg qzxtpUO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH Couture Jeans Bag Nero Shoulder Versace Håndtasker d5qtwxH
Media Converse Sweatshirts Mixed white Black SqRXxz
Versace Couture Nero Jeans Håndtasker Bag Shoulder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shoulder Couture Håndtasker Jeans Bag Versace Nero
Jack Black amp; amp; Jones Hættetrøjer Jack amp; Jones Hættetrøjer Jack Black rrqwvx1 Khujo Khujo Tango Logoscape Hættetrøjer Anthracite Khujo Logoscape Hættetrøjer Anthracite Tango Tango UYHRqax