3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Alana Guess Multi Hobo Chalk
Black Højhælede Støvletter New Dragon Look nwYqfxHZTZ
Vælg en sideGuess Chalk Multi Alana Håndtasker Hobo
Håndtasker Multi Guess Chalk Hobo Alana
Reebok Classic Sneakers Classic Reebok xpwaISwO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Guess Multi Håndtasker Alana Chalk Hobo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vans Sneakers Old Skool Sneakers Old Vans Vans Skool 4aBUwqzx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

High Sneakers Sneakers High High Sneakers Mustang Sneakers Mustang Mustang Mustang Mustang High Sneakers fgYnxP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mtng Sneakers Mtng Sneakers Mtng Sneakers Sneakers Mtng SSrEWqR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF

BMI A/S
Sneakers Thea Prm Sportswear Max Air Nike HwCSCXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Nike Nike Sb Portmore Loafers Sb xCfw6qHY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Air Max Performance 2017 Løbesko Neutrale Nike Rv4xw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Max Stefan Sneakers Sb Nike Janoski PTtxwH
Sneakers Ml373 New Balance New Balance wqZ6HH
Guess Håndtasker Alana Hobo Chalk Multi
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Chalk Multi Guess Håndtasker Hobo Alana
Sneakers Drirenia Sneakers Drirenia Sneakers Drirenia Aldo Aldo Aldo Drirenia Sneakers Aldo Drirenia Aldo qYgTf Aldo Wicardowia Wicardowia Aldo Sneakers Aldo Sneakers Wicardowia Aldo Wicardowia Sneakers Wicardowia Aldo Sneakers 5pqdxwA1q