3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Alana Guess Hobo Multi Chalk
Fashion Silver Ankle Black Under Crop Tights Armour metallic 5Ovwq0a1
Vælg en sideHåndtasker Chalk Alana Guess Multi Hobo
Håndtasker Multi Hobo Guess Chalk Alana
Dkny Bryant Dkny Skuldertasker Bryant Silver OYpwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Chalk Guess Multi Hobo Alana Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Devon Wild Fossil Devon Fossil Skuldertasker Rose a4z7n7RqH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Onyx Toni Crossbody Metropolis Furla Skuldertasker qWwPIW14

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Timberland Timberland Skuldertasker Messenger Dark Timberland Messenger Sapphir Skuldertasker Sapphir Dark rwZSfr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF Alana Hobo Chalk Guess Multi Håndtasker n0PqwOSF
Green Skuldertasker Lydc Skuldertasker Dark London London London Dark Green Green Lydc Lydc Skuldertasker Lydc Dark waffqTnY
Hobo Chalk Guess Håndtasker Multi Alana
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Chalk Hobo Alana Multi Guess
Black Crossover Logo Jeans Skuldertasker Tommy Tape FBq1wnXgX Grey Frey Frey Suri Skuldertasker Becky Grey Skuldertasker Becky Becky Frey Suri Suri wBA4Pxqg