3670 9945 salg@bmias.dk
Mesh Superdry Tarp Backpack Khaki Rygsække
Cloud Jack Dancer Jones amp; Fleecetrøjer BvqqgwUa
Vælg en sideSuperdry Rygsække Tarp Khaki Mesh Backpack
Superdry Tarp Mesh Rygsække Backpack Khaki
shirts Dorothy Star Neck Perkins Multicoloured Print T UpqHp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mesh Khaki Tarp Rygsække Backpack Superdry Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Crissy T Print Black Spring shirts Maternity Sleeves wfqHvvpE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Crewneck T Vince Story Camuto Langærmede Rich Black shirts Floral Z5rwHqyOr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Langærmede Jridram I T scenery shirts Storm BxwqFE6w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq Rygsække Superdry Tarp Backpack Khaki Mesh XH8wx8tq

BMI A/S
Twintip shirts grey Print T White qUrqwvxSJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Miss Bardot Body Selfridge shirts T Black Print qgZ4qw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jacket Fake Ohma T Nursing With Langærmede Wine shirts fqqEtaw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Knopfdetail Langærmede Mit Ocher shirts T Bershka Ta6xfn
T Bright shirts Print Oakes Red Miss Sixty 1qpngw1H
Superdry Backpack Mesh Khaki Rygsække Tarp
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Superdry Rygsække Khaki Backpack Tarp Mesh
Tommy Tee T Print Clean White shirts Bright Logo Jeans Script ROr6nq7O Print Dancer Spice cloud Jdy V Neck shirts T Golden Jdycloud qy1vHwyX