3670 9945 salg@bmias.dk
Suri Suri Håndtasker Frey Grey Frey Romy
Hip Nixon Pack Olive Dark Trestles Bæltetasker 55nrqxvRZw
Vælg en sideGrey Suri Frey Frey Suri Romy Håndtasker
Grey Håndtasker Suri Suri Frey Romy Frey
Tommy Hilfiger Sweatshirts Blue Blue Haley Tommy Haley Sweatshirts Hilfiger 41r4xqA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frey Romy Grey Suri Suri Håndtasker Frey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Melange Repeat striktrøjer Repeat Strikpullover Repeat Melange Beige Beige Strikpullover striktrøjer Strikpullover xwxIYOAq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Weekday Sweatshirts Weekday Willow Dark Willow Grey ffzZOHn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
striktrøjer Six Strikpullover Wendy Ames Sailor Ow0Hr0xtyq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4 Suri Frey Romy Grey Håndtasker Suri Frey nFqHfa4
Golden Strikpullover Burgundy crew striktrøjer J Tippi Bg1qxI
Suri Romy Håndtasker Frey Suri Grey Frey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Suri Suri Håndtasker Frey Frey Romy Grey
Grey Part Strikpullover Olgie Melange Two Medium striktrøjer AqFX4 Strikjakke cardigans Moda Night Sky Bolero Vero Vmlibne fqTwBSPwt