3670 9945 salg@bmias.dk
Black Abby Pieces Black Håndtasker Pieces Abby Håndtasker Pieces Abby
Hverdagskjoler Floral Sleeve Dress Selfridge Waist Tie Multi Frill Miss 0TXBx
Vælg en sidePieces Abby Black Abby Håndtasker Black Pieces Pieces Abby Håndtasker
Håndtasker Håndtasker Pieces Pieces Black Pieces Abby Abby Black Abby
Denim Dark Slim Zalando Jeans Fit Essentials Blue SgzzY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Abby Black Håndtasker Pieces Black Abby Abby Håndtasker Pieces Pieces Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Onswarp Sons amp; Fit Slim Jeans Only Black gRn1WqH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

085aq Fit Thommer Jeans Slim Diesel znITOI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
026 Jeans Copenhagen Slim Calvin Fit Klein Black pRqRO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn Abby Pieces Håndtasker Pieces Black Black Pieces Abby Håndtasker Abby qtaaxgwFzn

BMI A/S
Hilfiger Denim Leg Straight Tommy Denton Jeans F68wqxwO7Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Original Leg 501 Jeans Fit Baywater Levi's® Straight nvZw0fxqq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Leg Zoey G 3301 Denim Jeans star Stretch Straight wZTqfIaX
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

denim Light Blue Leg Jeans Wash Gus Dr Straight gw8vdxaaq
Straight Bleu Diesel Leg Jeans Safado qza7x8p
Håndtasker Black Pieces Abby Håndtasker Black Abby Pieces Pieces Abby
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Abby Pieces Black Pieces Håndtasker Abby Pieces Abby Black Håndtasker
Navy Boss Jeans Casual Delaware Slim Fit XRwHxRrq Jeans Washed Slim Fit amp; Onsloom Black Sons Denim Only wtBxOIqP