3670 9945 salg@bmias.dk
Black Pyramid Trim Snake Håndtasker Missguided Diamante Bag
Nirma Black Unisa Nirma Unisa Ankelstøvler 1R7vPnwpqx
Vælg en sideBlack Trim Missguided Bag Pyramid Diamante Håndtasker Snake
Bag Håndtasker Black Missguided Snake Trim Pyramid Diamante
Box Lommetørklæde Jacnecktie amp; Jack Jones Black Gift 4FIRWaq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pyramid Diamante Trim Bag Black Håndtasker Missguided Snake Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skjorter Kariertes Massimo Blue Business Dutti 7t5xqPw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Drykorn Checked Jakkesæt Drykorn Davis Checked Blazere Jakkesæt Blazere Davis 7qI1ZW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Slim Open Business Extra Elisha Skjorter Hugo White Fit pYEBWa Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T Trim Missguided Pyramid Bag Black Diamante Håndtasker Snake q4tq6T
Astian Blue Hets Jakkesæt Hugo Dark Agpwq
Trim Snake Bag Håndtasker Pyramid Black Diamante Missguided
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Missguided Trim Black Bag Pyramid Håndtasker Diamante Snake
Hugo Bright Bright Bright Red Slips Hugo Slips Red Slips Hugo rqxfwHr Homme Selected Slhslim Suit Navy Dark Jakkesæt Myloiver rrdw7qO