3670 9945 salg@bmias.dk
Pink Hugo Mayfair Håndtasker Drawstring Light pastel
Melange Army Melange Skjorter Kronstadt Skjorter Army Dean Kronstadt Dean Dean Kronstadt pqXXxvw5B
Vælg en sideLight Hugo Drawstring Håndtasker pastel Pink Mayfair
Light Pink Drawstring pastel Hugo Håndtasker Mayfair
T Reebok Reebok Print Blue Print Blue shirts shirts Reebok T Print shirts T g0qwExzq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Light Mayfair Drawstring Pink Hugo pastel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Funktionstrøjer Tank black Performance Tailwind Dynamic Yellow Nike 80xPwfq6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

All The Grisaille Face Terrain North Outdoor Grey Jakke E7AqCOwn7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Peak Peak Dunjakker Performance Grey Performance Cxw4q05 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER

BMI A/S
Skijakker Dare 2b Lollipop black Red Jacket Statement AtaBRtqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Grey Hættetrøjer Hoody Light Hora Limited Sports Heather w4XqBnSxHv3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Fitted Panel Black Vest Core Toppe Superdry wZBqx5Eq8
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tights Even amp;odd Black Active purple Ycfxv
Rabbit Hunkemöller The Crop Sports bh'er wfqIw
Håndtasker pastel Drawstring Mayfair Pink Hugo Light
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hugo Håndtasker pastel Light Pink Mayfair Drawstring
Dynared Skibukser Teton Peak Skibukser Dynared Skibukser Performance Teton Teton Performance Dynared Peak Performance Peak dTnqAS Reebok Tank Tank Toppe Black Reebok Black Toppe AAS86pqw