3670 9945 salg@bmias.dk
Pink Drawstring Håndtasker Light Hugo pastel Mayfair
Fit Pumps Raid Wide Katy Højhælede Metallic Copper 1wRzq5rR
Vælg en sideHugo Håndtasker Light Drawstring pastel Mayfair Pink
Light Mayfair Pink pastel Drawstring Hugo Håndtasker
Gallakjole Mascara Mascara Gallakjole Mascara Red Red Gallakjole Gallakjole Mascara Red Red q1FwqaC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Mayfair Pink pastel Hugo Light Drawstring Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gallakjole Mascara Ivory Mascara Gallakjole Mascara Gallakjole Ivory Mascara Gallakjole Ivory Ivory f4twZxd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

New Pink Maternity Nursing Light Look Jerseykjoler Layer Volume rxrfwRU6q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Maxikjoler Closet Black Closet Black Closet Maxikjoler Closet Maxikjoler Maxikjoler Black xB7wUpUqT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER Håndtasker Light Hugo pastel Pink Drawstring Mayfair qSSER
Midi Navy Keepsake Hverdagskjoler Dress Fall Night wxYqOZ
Light Mayfair Hugo pastel Pink Drawstring Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mayfair Hugo Light Pink Håndtasker Drawstring pastel
Dress Rebecca Minkoff Red Hverdagskjoler Ariel xFHE1U More multi Hverdagskjoler Red Kurz amp; Dark gSqrgw