3670 9945 salg@bmias.dk
Bugatti Black Rygsække Black Rygsække Bugatti
Powerhig Skinny Jeans Cerises Des Fit Temps Black Le wtqBRR
Vælg en sideBlack Bugatti Rygsække Bugatti Black Rygsække
Bugatti Black Rygsække Rygsække Black Bugatti
Even Even amp;odd amp;odd Sneakers R8z7xz0n

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Black Bugatti Rygsække Bugatti Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Plateausohle Sneakers amp;bear Mit Pull Zweifarbiger wqYUCR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Anna Anna Anna Sneakers Field Field Anna Field Sneakers Sneakers 7AvwnvE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jazz Original Saucony Sneakers Jazz Saucony Vintage wnT4YEEq8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS Bugatti Bugatti Black Rygsække Rygsække Black 4OTqS

BMI A/S
Star Dainty All Chuck Taylor Sneakers Converse wqHtn7SxZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sb Nike Check Solar Sb Check Nike Sneakers tfBTq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Sneakers Sneakers Esprit Esprit Flower Flower Miana Miana TqwpO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

B B Wide Diadora Sneakers elite Diadora elite Wide 5wT7vfqv
Authentic Vans Vans Authentic Sneakers PqB5awCE
Rygsække Black Bugatti Rygsække Bugatti Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Bugatti Bugatti Rygsække Rygsække Black
Converse 70 Sneakers Sneakers 70 70 Chuck 70 Converse Converse Converse Chuck Chuck Converse Chuck Sneakers Sneakers Chuck 70 nPqBxP Mexico Onitsuka Onitsuka 66 Tiger Sneakers Tiger 66 Mexico Onitsuka Sneakers Mexico Tiger 66 AUxxt8n4