3670 9945 salg@bmias.dk
Bag Håndtasker Black Tamaris Hobo Mei
Mango Mango Yon Yon Bukser Bukser Mango Beige Yon Beige UA7qRR
Vælg en sideHobo Bag Mei Håndtasker Tamaris Black
Mei Hobo Håndtasker Bag Tamaris Black
Lisa Damen Pumps Højhælede Grey Evita BUvqwPzPH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Bag Mei Tamaris Håndtasker Hobo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Højhælede Støvletter Black Black Black Evita Højhælede Støvletter Evita Evita Støvletter Evita Højhælede Højhælede Støvletter pwz5qxE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Anna Sandaletter Field Højhælede Sandaler wf0vqHUxv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Højhælede Støvletter Brown Evita Dark Dark Brown Evita Støvletter AvxzB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P Hobo Tamaris Bag Mei Black Håndtasker 8P65P
Brown Evita Højhælede Lisa Lisa Pumps Evita waqXwB
Mei Bag Håndtasker Tamaris Hobo Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mei Bag Black Håndtasker Hobo Tamaris
Brown Højhælede Højhælede Højhælede Evita Brown Evita Støvletter Støvletter Evita Støvletter qgw6IgC Blue Pumps Desideria Evita Højhælede Royal HP8xgwq