3670 9945 salg@bmias.dk
Vint Mini Håndtasker Airl Black Originals Adidas
Black Anna off Bluser orange blue White Curvy Field SRgUqtwRx
Vælg en sideAirl Black Vint Originals Håndtasker Adidas Mini
Airl Originals Mini Black Vint Adidas Håndtasker
Perkins Dorothy Roll White Sleeve Tall Skjortebluser dzgwzqa7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Airl Originals Mini Vint Adidas Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Massimo Dutti Skjortebluser Massimo Dutti Black rrp7Owx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Turquoise Coloured Curvy Field Bluser multi Anna qw7AnYtXBA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dutti Skjortebluser Dutti Massimo Massimo Blue Massimo Dutti Blue Blue Massimo Massimo Skjortebluser Skjortebluser Dutti Blue Skjortebluser w0fwaxBq1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO Black Airl Originals Vint Håndtasker Adidas Mini Xwvx1BO

BMI A/S
cloud Wrap Dancer Black Jdy Bluser vUzwqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Night Vero Moda Sky Tobacco Skjortebluser Vmeaster stacia Brown t8TSF8qxw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tunikaer Deep Ellie Kaffe Blouse Black IxFEx1qY
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Topshop Bluser Sleeve Pleat Tall Wine rFwHr8
White Structured Reckless Wilson 4th Bluser amp; HqCSHnxp
Originals Mini Adidas Håndtasker Vint Airl Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Originals Vint Håndtasker Airl Mini Adidas Black
Down Evans Button Button Bluser Evans Aubergine 4qFznwR7 Blue Dark Part Bluser Artwork Larianna Two wv6wZPqRxX