3670 9945 salg@bmias.dk
Kiomi Kiomi Håndtasker Håndtasker Black
Kiomi striktrøjer Strikpullover Black Strikpullover Kiomi striktrøjer Strikpullover Kiomi Black x7nxH4Bw6
Vælg en sideKiomi Håndtasker Håndtasker Black Kiomi
Håndtasker Håndtasker Kiomi Kiomi Black
Sko Sko Business Zign Brown Brown Zign Business UzXqgRWxw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kiomi Håndtasker Håndtasker Black Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hilfiger Tommy Dressy Casual Shoe Black Business Sko 6Zdq8xwZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Business Bugatti Sko Rinaldo Bugatti Brown Rinaldo TgqP4w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pier Black Snøresko Pier Sporty One Sporty One 4WHnazz6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68 Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68 Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68 Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68 Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68 Kiomi Håndtasker Black Kiomi Håndtasker dawq68

BMI A/S
Office Business Office Black Sko Sko Industry Black Industry Office Industry Business qBxXPXtpcwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Brett Noir Sko Sons blue Business amp; xxqfzw1p3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Vick Assn U Polo Snøresko s Navy Sporty x7UwSn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Peach By H Andover Hudson Snøresko gIddFq
By Snøresko Gerli Brown Dockers Sporty dnPHd51
Black Kiomi Håndtasker Kiomi Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kiomi Black Håndtasker Kiomi Håndtasker
Floris Dark Van Dress High Shoe Snøresko Blue Bommel rnrqTYZF Snøresko Clae Clae Strayhorn Strayhorn Sporty Umber YfOqW8Cw