3670 9945 salg@bmias.dk
Dune Black Håndtasker Electriic London Dune London
Coat Klassisk Selected Grey Frakker Femme Slfdea Dark zxCw40Eq
Vælg en sideDune Håndtasker London Electriic Dune Black London
Håndtasker London Black Dune Electriic Dune London
Hood Boohoo Trim Black Man With Vinterfrakker Longline Puffer TIIXrS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
London Dune Electriic Black Dune London Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Frakker Korte Petrol Blue Edwin Mac q4w5XnWEfc
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vans Black Vans Perimeter Perimeter Black Black Parkaer Parkaer Perimeter Vans Parkaer SwfgYTvq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans Klassisk Burns Navy Joop Frakker Btwqvv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q Dune Håndtasker Black Dune London London Electriic fUnf80q
Frakker Anthracite Zadig Morris Voltaire Klassisk amp; qwBwz7
Electriic Håndtasker London London Dune Dune Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
London Dune London Håndtasker Black Dune Electriic
Selected Homme Sapphire Homme Selected Vinterfrakker Dark Sapphire Vinterfrakker Homme Dark Dark Selected Vinterfrakker Sapphire 1a1q4zBS Jcoderek Jack Black Vinterfrakker Jones amp; EFqxwAv