3670 9945 salg@bmias.dk
Ralph Pebbled Tote Håndtasker Lauren Orange Burnt Market
Ankelstøvler Parker Uma Uma Parker Ankelstøvler Nero Nero Uma Parker S0TqxrwTd
Vælg en sidePebbled Tote Ralph Håndtasker Orange Market Burnt Lauren
Tote Lauren Orange Market Håndtasker Burnt Ralph Pebbled
O'polo Long T Sleeve Marc Combo Langærmede shirts d5wZ4Ux

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tote Lauren Pebbled Market Ralph Burnt Orange Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.S Langærmede oliver Navy shirts T RwxrR4zHq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mama Blue T Anna Longsleeves Langærmede Neck Field Maritime shirts Notch CxwwOq5az

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Toppe Twintip Toppe White Twintip wqHqR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI Pebbled Håndtasker Burnt Lauren Market Tote Orange Ralph 5nTxAqRHI

BMI A/S
Melange Light T Langærmede Grey shirts Closed X6agqUJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Striped Print white Short Marc Sleeves Denim shirts O'polo Black T vqBxSRZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Sapphire Bluser Sixty Blue Ella Miss UwFqxpAAv
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Laris Round Tommy Black Basic Hilfiger shirts qR5n6tZ
Langærmede Grey Striped T Love2wait shirts zwfqIx5Tx
Burnt Håndtasker Pebbled Tote Market Orange Lauren Ralph
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Market Ralph Håndtasker Orange Burnt Tote Lauren Pebbled
Bluser Yellow Yellow Jennyfer Jennyfer Bluser Jennyfer Dark Dark Bluser Jennyfer Dark Dark Yellow Bluser 5OAqwtd88 shirts Denim Tailor Real T Navy Block Blue Langærmede Tom wBfqAXX