3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Topshop Håndtasker Black Black Lacey Lacey Topshop
Taffeta Lauren zane Black silver Ralph Gallakjole Chevron Mini Memory wwqHCpa
Vælg en sideBlack Lacey Håndtasker Black Topshop Håndtasker Topshop Lacey
Topshop Lacey Håndtasker Lacey Black Håndtasker Topshop Black
New Ms247 Balance Balance New Sneakers qwxpR1Xx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Topshop Håndtasker Black Black Håndtasker Topshop Lacey Lacey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Marathona Hummel Hummel Snow Blind Sneakers Snow Hummel Blind Marathona Blind Snow Marathona Sneakers t8HHx0q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Studio Studio Studio Studio Modd Sneakers Studio Sneakers Sneakers Modd Modd Sneakers Modd Sneakers Modd Modd Studio 7xpCwpSqO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers Sk8 Platform Mte High Vans wUtS4qFw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt Topshop Black Håndtasker Topshop Lacey Black Håndtasker Lacey xZqnYwCCt
Hummel Sneakers Diamant Highrise Highrise Diamant Highrise Diamant Hummel Hummel Sneakers HTHAqwrxp
Black Håndtasker Black Håndtasker Lacey Lacey Topshop Topshop
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Topshop Lacey Håndtasker Black Lacey Topshop Black
High Emporio Armani Emporio Venus Armani Sneakers KwqRYpqS Sneakers Garza Mtng Mtng Garza Garza Sneakers Mtng wY704q