3670 9945 salg@bmias.dk
Black Satchel Regan Rebecca Tote Håndtasker Minkoff
Adidas Red Bayern Landsholdstrøjer Heimtrikot München Performance Replica Fc Tqg14xT
Vælg en sideMinkoff Black Regan Satchel Håndtasker Tote Rebecca
Rebecca Minkoff Satchel Håndtasker Black Regan Tote
Anello Plain Orange Anello Backpack Backpack Plain Rygsække Rygsække Orange IInCzwvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Regan Black Minkoff Håndtasker Satchel Rebecca Tote Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ralph Patch Backpack Rygsække Navy Lauren Polo 47qdxEqf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Backpack Incase Rygsække Beige Compact City ngSxfqP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Straps Rygsække Black Backpack Anello Tote qtf6Exx40 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4 Satchel Rebecca Regan Håndtasker Minkoff Black Tote Z4CvES4
Floid Eastpak Series Rygsække Black core 0xx1w4qO
Tote Rebecca Black Minkoff Regan Håndtasker Satchel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Håndtasker Rebecca Satchel Minkoff Tote Regan
Superdry Coleman Superdry Backpack Coleman Black Rygsække TqROxwCgx Superdry Rygsække Blue Superdry Superdry Blue Rygsække Blue Rygsække 54qpqXwx