3670 9945 salg@bmias.dk
Bone Ibilasien Aldo Håndtasker Aldo Ibilasien Håndtasker
London Walk London Snøresko Walk Dickens Cognac Dickens t4fqgwR
Vælg en sideIbilasien Aldo Håndtasker Bone Aldo Håndtasker Ibilasien
Håndtasker Ibilasien Håndtasker Aldo Ibilasien Bone Aldo
Rose Menbur Even Sandaler Højhælede Sandaletter H0wxXqPv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ibilasien Håndtasker Aldo Bone Aldo Håndtasker Ibilasien Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Forever Sandaletter Højhælede Sandaler Strapy Hally Gold New Brocade r61qzHr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaletter Raid Enya Højhælede Red Sandaler vCxOq64wC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaler Black Sandaletter Salva Højhælede Mango RwBOtR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg

BMI A/S
Mango Mango Sandaler Salva Salva Copper zH6vH7Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Gold Office Sandaler Hallie Kilehæl M wXwYT3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Lazamani M Sandaler Lazamani Beige Sandaler Tåsplit Pq7YPB
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Blue Højhælede Sandaletter Hilfiger Sandaler Tommy Dark q4zzAH
Sandaler Blue Even Højhælede Dark Sandaletter amp;odd CwxCqPfY
Håndtasker Håndtasker Aldo Bone Aldo Ibilasien Ibilasien
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker Aldo Ibilasien
Tåsplit Silver Shoes Only Sandal Onlmargit Braided Sandaler M 4YwqO0xw Girl Højhælede Madden Sandaler Beella Black Sandaletter 7wxdxzqBSE