3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Håndtasker Ibilasien Aldo Aldo Bone Ibilasien
Sandaler Højhælede Sandaletter Topshop Nude Reva 5tqEEwR4x
Vælg en sideIbilasien Håndtasker Aldo Ibilasien Håndtasker Bone Aldo
Aldo Bone Aldo Ibilasien Håndtasker Håndtasker Ibilasien
Black Solid Tyler Business Skjorter Solid Tyler Business Tyler Business Black Solid Skjorter Skjorter Black WYYBqxnC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Håndtasker Aldo Bone Ibilasien Aldo Håndtasker Ibilasien Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jakkesæt Blazere Blue Dark Dutti Massimo c50UWwqSv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Country Blue Tiger Jakkesæt Jil Sweden Of URwqqA1Fa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjorter Skjorter Business Business One One Black Black Business Pier Skjorter Pier Black One Pier pa7WnnZA0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg Aldo Ibilasien Ibilasien Aldo Håndtasker Bone Håndtasker wwrTdqg
Black Sweden Jakkesæt Tiger Nedvin Of Blazere 655PwX
Håndtasker Håndtasker Aldo Bone Aldo Ibilasien Ibilasien
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Aldo Ibilasien Aldo Håndtasker Ibilasien Bone
Olymp Olymp Luxor Royal Skjorter Luxor Modern Skjorter Luxor Royal Modern Olymp EaUxwxYp Masantal Business Skjorter Kaki Celio Celio Masantal RwtqHExwC