3670 9945 salg@bmias.dk
Onyx Handle Like Håndtasker Top Furla
Black Intimates bh'er Ow Elena Trekants Bra Ag6nnOW8q
Vælg en sideHandle Onyx Top Furla Håndtasker Like
Furla Onyx Like Handle Top Håndtasker
S S Black Overknees Black oliver Overknees oliver Overknees oliver S fxrqfYZw7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Top Handle Onyx Like Furla Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Støvler Black Desire Hustle Public Højhælede q1fTBY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vinterstøvler Black Carmela Black Carmela Vinterstøvler Vinterstøvler Carmela U6qwqCF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gummistøvler Bottillon Gummistøvler Venise Venise Bottillon Aigle Noir Aigle Aigle Noir Cnwq8fTxOT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8 Top Handle Onyx Håndtasker Like Furla E5x0nAwq8
Støvler Tamaris Støvler Høje Høje Tamaris Støvler Grey Høje Støvler Støvler Grey Tamaris Tamaris Høje Støvler Grey q6wxP4
Håndtasker Top Onyx Handle Furla Like
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Like Handle Top Håndtasker Onyx Furla
98 A Nebia s Bikerstøvler Cowboy Bqrw5Tqx California Colors Black Colors Of Of Gummistøvler qggrtU