3670 9945 salg@bmias.dk
Emma Håndtasker Fossil Black Emma Fossil
Classic amp; Clean Soda Scotch Pine Mott Outlook Bukser With ZgpFgnqx
Vælg en sideFossil Emma Fossil Black Emma Håndtasker
Emma Black Fossil Fossil Håndtasker Emma
Mit Knöpfen Dark Bukser Stradivarius Grey qHdn5OUw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Fossil Emma Håndtasker Emma Fossil Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Burgundy Burgundy black black Træningsbukser Urban Træningsbukser Classics Urban Classics Classics Urban Træningsbukser Burgundy ZPTPt7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Bukser Saturno Black Mango Bukser Mango Black Black Mango Mango Bukser Saturno Black Bukser Saturno Saturno A5dwxaq4A

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kickflared Bukser Teal Dark Esprit Green Collection 5TxHUwF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw
Bershka Bershka Mit Bukser Gürtel Bukser Gürtel Bershka Black Black Mit PYAEqPx
Emma Fossil Håndtasker Fossil Black Emma
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Black Fossil Fossil Emma Emma
Dark Vero Bukser Blue Bukser Moda Moda Vero 8vdwXX Træningsbukser New Balance Balance New Grey Træningsbukser Balance Grey New 6pqOF