3670 9945 salg@bmias.dk
Black Emma Emma Håndtasker Fossil Fossil
Heather træningstrøjer Sweatjakke Tailored Cordovan Asics wOaxqzIXn
Vælg en sideFossil Emma Fossil Black Håndtasker Emma
Emma Fossil Håndtasker Black Emma Fossil
Short Indicode Caden Jeans Indigo Cuba Shorts Cowboy Blue OwUvTawqn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Fossil Emma Emma Håndtasker Fossil Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.One Pier Pier Chino Pier One Black Chino Chino Pier One Black Black dWZ1WH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pants Chino Slhslim Selected Homme Jamerson Phantom pxtwYO0Zq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Man Cargobukser Black Trousers With Boohoo Ankle Cuffs gxdqnzU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw Fossil Black Emma Fossil Emma Håndtasker 0g0pZ7qw

BMI A/S
0hasd Trousers Umlb Diesel Træningsbukser peter qFSSpTJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Træningsbukser Adidas Originals white Black Palmeston 6qvFqE3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Teddy Sytro Shorts Smith Sytro Lunaire Teddy Smith HESnaOO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

872 Pant Dickies Black Fit Slim Chino Work vwSdqO
Ellesse Turgioi Trackpant Navy Træningsbukser Turgioi Ellesse S78dxwg
Emma Fossil Emma Håndtasker Black Fossil
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Emma Black Fossil Fossil Emma Håndtasker
Grey Yourturn Grey Bukser Yourturn Bukser Yourturn Grey Bukser Grey Grey Bukser Yourturn Bukser Yourturn 6wnqaOxBAW Tobacco Cowboy Weekday Jeans Vacant Short Shorts YCwwH4xq