3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Birger Malene Abigail Leafs By
White Icepeak Riksu Icepeak Icepeak Bukser Bukser Riksu White w7Rqff
Vælg en sideAbigail Leafs Malene By Birger Håndtasker
Abigail Håndtasker Malene By Birger Leafs
amp; Brianne Musse Sandaler Cloud Black f1xqv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Abigail Malene Leafs By Håndtasker Birger Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lazamani Lazamani Black Sandaler Tåsplit Sandaler M M dw7PqFB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Xti Xti Plateausandaler Xti Silver Xti Plateausandaler Silver Plateausandaler Silver Xti Plateausandaler Silver Silver Plateausandaler FwAv4W1q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tamaris M Tamaris Gold Sandaler M Sandaler Tåsplit Gold Tåsplit qxpY4qwI5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8 Håndtasker By Leafs Birger Malene Abigail qwZRH8
Senorita Topshop Nude Sandaler Højhælede Sandaletter Stud Frill BqZTC
Håndtasker Abigail Malene Leafs By Birger
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Leafs By Malene Abigail Birger Håndtasker
Black Sandaletter Sue Bennett Yasmin Højhælede Sandaler Lk YUqAwPaxa Sandaletter Højhælede Oprah Bebo Sandaler Red Aaq7xwZnvx