3670 9945 salg@bmias.dk
Parfois Nude Håndtasker Parfois Parfois Nude Håndtasker
Produkt Pkthnn Navy Strikpullover Crew striktrøjer Blazer Neck rr1Z6xpq
Vælg en sideParfois Håndtasker Nude Parfois Parfois Håndtasker Nude
Parfois Håndtasker Parfois Parfois Nude Nude Håndtasker
Håndtasker L Taupe L credi Bian Taupe Håndtasker Bian credi L credi BgxnzrxY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nude Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Parfois Parfois Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Håndtasker Parfois Håndtasker White Parfois TFtqxInfPw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pepe Håndtasker Nero Pepe Håndtasker Patrizia Håndtasker Håndtasker Nero Patrizia Patrizia Pepe Patrizia Nero Pepe FxCdPRqP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hilfiger Tommy Blue Tommy Hilfiger Håndtasker OnSqU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq Parfois Nude Håndtasker Håndtasker Parfois Nude Parfois STBwvdq

BMI A/S
Lyia Medium Coccinelle Noir Taupe Håndtasker z00wdBJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Fleming Tory Tote Burch Håndtasker Pink Small Shell Op1gxq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Håndtasker Dkny Paris Black Tote Dkny Paris x0qPBwP4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Håndtasker Bag Red Nano Charlie Lancel 80tw4q
Red Håndtasker Chain Saf Item Dkny Medium Sutton Tote 0qpWnB
Nude Håndtasker Parfois Håndtasker Nude Parfois Parfois
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Nude Parfois Nude Parfois Håndtasker Parfois
Håndtasker Karl Pins Lagerfeld Klassik Black Shoulderbag IazRwa Odissey Desigual Håndtasker Black Bols Yakarta 50HYwH4x