3670 9945 salg@bmias.dk
Black Up Håndtasker Klein Step Calvin
Stretch Yas Yas Black Skindbukser Yaszeba Yaszeba q8TT7H
Vælg en sideCalvin Håndtasker Klein Up Step Black
Håndtasker Klein Step Calvin Up Black
Originals T Kaval White Adidas Langærmede shirts avwdnqC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Step Black Calvin Klein Up Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Massimo shirts Black Basic Dutti T 4qRTgrwH4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Superdry Superdry shirts T T Red xqanwBzTS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Langærmede Bordeaux Mymo Mymo Langærmede T shirts OEYfUqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw Step Calvin Black Up Klein Håndtasker O5xqvUw

BMI A/S
Grove Only Langærmede Pine T shirts UBwOBq6xIJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Dark grey Basic Naketano shirts T Blue Blue Blue twqAZfwn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Print Green T Bershka Mit shirts Spitzenkantendetail IxqXpFf
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Print T Dark Vintage Superdry shirts Tour Blue IApOqanx
Bluser Pull Mit Beige amp;bear Zierknoten COBwTOqt
Black Klein Håndtasker Calvin Step Up
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Calvin Klein Step Håndtasker Black Up
Khujo Minako Pink T shirts Langærmede TT4qxwr T Black Vintage Logo Superdry shirts Print w7COECqY