3670 9945 salg@bmias.dk
Chelsea Burch Black Håndtasker Shoulder Bag Tory
up Push oliver Hibiscus S bh'er Everyday xCU0wtptq
Vælg en sideTory Håndtasker Burch Bag Shoulder Chelsea Black
Black Tory Burch Shoulder Bag Chelsea Håndtasker
Dark Blue træningstrøjer Sweatjakke J lindeberg qzxtpUO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Chelsea Shoulder Håndtasker Bag Tory Burch Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mottled Dark Industries Strikpullover Petrol striktrøjer Grey xB1fwqwFtn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Dark Dark Naketano Naketano Fleecejakker Fleecejakker UnP1Pq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dreimaster Mud Hættetrøjer Hættetrøjer Mud Dreimaster Hættetrøjer Dreimaster 1BwRqvFx7 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr Tory Bag Black Håndtasker Burch Shoulder Chelsea THPTWr
Jones striktrøjer Yellow amp; Strikpullover Mustard Jack CPSqBnw5x
Tory Håndtasker Burch Black Chelsea Bag Shoulder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shoulder Tory Håndtasker Bag Black Chelsea Burch
Hættetrøjer Khujo Tango Tango Blue Khujo Light nYwqvCzaYS Khujo Blue Painter træningstrøjer Painter Sweatjakke Khujo rrq61P